Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Allansson överens med Halmstad - presenteras inom kort

Sillybloggen

Joel Allansson lämnade IFK Göteborg för spel i Randers år 2015. Men just nu är mittfältaren klubblös, efter att klubben och spelaren valt att gå skilda världar.

– Det har hänt mycket under de senaste fyra åren, men överlag har jag haft en riktigt bra tid i Randers. Jag kommer ta med mig många fina minnen, sa han i en kommentar till klubbens hemsida.

26-åringen har under hösten kopplats ihop med ett par svenska klubbar, bland annat IFK Göteborg och Halmstads BK. Blåvitts tillförordnade sportchef Jonas Olsson har också bekräftat att man hållit ögonen på Allansson.

– Joel är ett av de namnen vi har diskuterat. Joel känner vi ju till sedan innan. Men det blir en massa spekulationer, så det känns bäst att återkomma när det är något som blir klart, sa till Fotbollskanalen tidigare i höstas.

Annons

Nu kommer nya uppgifter gällande Allanssons framtid. Enligt Aftonbladet är mittfältaren överens med superettanlaget Halmstads BK och tidningen skriver att bollklubben kommer att presentera honom inom kort.

Publicerad 2018-12-23 18:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto