Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nymans hint till Peking-fansen: "Förhoppningsvis blir det ett fantastiskt 2019"

Sillybloggen

Christoffer Nyman uppges vara nära en övergång till IFK Norrköping. Under söndagen skrev den tyska sajten regionalsport.de att han redan har lämnat Eintracht Braunschweig, där han har kontrakt fram till sommaren.

“26-åringens plats i omklädningsrummet är redan tömd och Christoffer Nyman har redan återvänt till sin hemstad Norrköping”, skrev sajten.

Redan i somras försökte Peking värva hem Nyman men då satte ekonomin stopp för en affär. Men under hösten har uppgifterna om en återkomst till Norrköping för Nyman intensifierats. I början av november kom uppgifter från Expressen om att anfallaren var högaktuell för en återkomst och på julafton kommer nästa hint.

Via Norrköpings Instagram skickar Nyman en hälsning.

– Hej allihopa. Christoffer Nyman här. Nu under juletiderna spenderar jag min tid på hemmaplan här i Norrköping och jag skulle vilja önska alla IFK-vänner en god jul och ett gott nytt år. Förhoppningsvis blir det ett fantastiskt 2019, säger han.

Annons

Om Nyman återvänder till Norrköping återstår att se.

Publicerad 2018-12-24 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto