Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Helsingborg vill förstärka med HBK-talang: "Svår men möjlig"

Sillybloggen

Halmstads BK Gabriel Gudmundsson stod för en fin säsong i sitt HBK, då han svarade för 9 mål och 4 målgivande passningar på 28 matcher i superettan. Hans fina insatser i bollklubbens tröja har gjort Helsingborgs IF, som tog steget upp i allsvenskan, är  intresserat av att knyta till sig talangen. HIF:s klubbordförande Krister Azelius menar också att spelaren är intresserad av att gå till Skåneklaget.

– Vi är inte överens med Halmstad om en prislapp utan har kvar att göra det jobbet och har en förhoppning. Vi är intresserade av spelaren och spelaren är intresserad av oss. Sen om hans intresse är så stort att han möter våra positioner återstår att se, men just nu måste vi ta oss förbi årsskiftet och ordna elitlicensen och sen får vi ta full fart i de diskussionerna, säger Azelius till Kvällposten.

– Den är svår men möjlig.

HIF har en problemtyngd ekonomi och i mitten av december rapporterade HD att HIF skulle gå med ett minusresultat på 13 miljoner kronor för 2018, en förlust som HIF inte hade förväntat sig. Krister Azelius sa då till KvP att han räknade med att klubben skulle klara elitlicensen.

Annons
Publicerad 2018-12-26 15:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto