POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
7v

Uppgifter: LA Galaxy överens med ny tränare

Zlatan kan vara närmare sin nya coach. LA Times rapporterar att Los Angeles Galaxy har kommit överens med Guillermo Barros Schelotto att bli lagets nya huvudtränare. Klubben har varit utan tränare sedan Sigi Schmid fick sparken med sex matcher kvar av säsongen.

Barros Schelotto kommer senast från Boca Junior som han lämnade efter finalförlusten mot River Plate i Copa Libertadores. Han vann två ligatitlar under tiden och tog klubben till en final och en semifinal i Sydamerikas motsvarighet till Champions League, Copa Libertadores.

Enligt LA Times har tränaren skrivit på ett avtal med klubben och kommer att introduceras som ny tränare någon gång nästa vecka. Klubben valde att inte kommentera uppgifter.

Publicerad 2018-12-26 kl 21:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå