Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Egbuchulam dementerar Blåvitt-ryktet: "Finns ingen sanning i det"

Sillybloggen

Chisom Egbuchulam, som förra säsongen gjorde 14 mål för Falkenberg i superettan, sitter på ett utgående kontrakt. Fotbolldirekt har tidigare skrivit att nigerianen kommer att lämna FFF, och i går skrev den nigerianska sajten owngoalnigeria.com att Egbuchulam var nära att skriva på för IFK Göteborg. Enligt sajten handlar det om ett kontrakt på tre år med option för ytterligare ett år. Det dementeras nu av huvudpersonen själv.

– Jag såg det om Göteborg också, men det stämmer inte alls. Jag blev väldigt överraskad själv att läsa det. Jag vet inte varför de skrivit det, jag har inte haft kontakt med någon av dem som skriver där. Men det finns ingen sanning i det, säger Egbuchulam till Fotbolldirekt.

– Jag låter min agent sköta allting. Det jag vet är att Falkenberg vill förlänga och att det finns andra intresserade klubbar. Men jag har inte själv varit i kontakt med den här klubben (Blåvitt) eller någon annan klubb, det har inte kommit så långt ännu. Just nu har jag semester och låter agenten sköta det där.

Annons

Egbuchulam berättar vidare att han gärna stannar kvar i Sverige, och att han inte stängt dörren till en förlängning med Falkenberg, som tagit klivet upp i allsvenskan. Han har tidigare representerat Häcken.

Publicerad 2018-12-27 15:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto