Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Syrianska ska sätta sig ned med Ranégie: "Hoppas kunna behålla honom"

Sillybloggen

Mathias Ranégie anslöt sig i våras till Syrianska, som under det gångna året spelat i division 1, efter en mindre lyckad sejour. Under året var 34-åringen framgångsrik och han gjorde 15 mål på 23 matcher för klubben i division 1. Dessutom spelade han en roll i att Syrianska tog steget upp i superettan igen, då han gjorde det avgörande målet när klubben vann kvalet mot Värnamo med 3-2 över två matcher.

Nu vill Syrianska behålla anfallaren. För FotbollDirekt berättar sportchefen att parterna snart ska sätta sig ned och börja samtala om en eventuell fortsättning.

– Han (Ranégie) är på semester men kommer hem nu i dagarna. Vi har sagt att vi ska sätta oss ned och diskutera, om inte i mellandagarna så strax efter nyår. Det är klart vi hoppas kunna behålla honom, annars hade vi inte gjort ett försök, säger sportchefen Can Melkemichel till sajten.

Däremot medger Melkemichel att det kan bli svårt att matcha andra föreningar.

– Kommer det en klubb från allsvenskan eller utlandet som han tycker är intressant så kan vi nog få svårt att behålla honom.

Annons

Mathias Ranégie har tidigare under sin karriär spelat för bland annat BK Häcken Djurgården, Malmö FF och Watford. Under sin tid i Häcken vann han år 2011 den allsvenska skytteligan på 18 mål.

Publicerad 2018-12-28 13:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto