Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nyman har bestämt sig - flyttar hem till Norrköping

Sillybloggen

Christoffer Nyman slog igenom i Norrköping och var delaktig i klubbens SM-guld 2015. Året därpå lämnade han Peking för spel i Eintracht Braunschweig i tyska Bundesliga. Där hade dock laget det tufft och skador satte stopp för Nymans egen utveckling. När förra säsongen summerades stod det klart att laget ramlade ur Tysklands näst högsta serie och under årets säsong har man dessutom haft det tufft i tredjedivisionen.

Under en längre tid har anfallaren ryktats vara på väg tillbaka till IFK Norrköping och för drygt en vecka sedan uppgavs han ha “tömt sin plats”, enligt regionalsport.de.

Nu skriver Expressen att Nyman är klar för en återkomst i Peking. Enligt uppgifter till tidningen kommer spelaren att skriva på ett så kallat ”pre-contract”, ett kontrakt som innebär att han kommer att bli en IFK Norrköpingspelare nästa sommar då hans kontrakt med Eintracht Braunschweig löper ut.

Samtidigt uppger tidningen att IFK Norrköping förhandlar med den tyska klubben om en övergång redan i januari, vilket skulle kunna innebära att han vänder hem redan innan den allsvenska starten. Enligt tidningens uppgifter pekar det mesta mot att klubbarna kommer att nå en överenskommelse, men att det i nuläget inte finns någonting som är klart.

Annons

“Inga kommentarer”, skriver Peking-ordföranden Peter Hunt i ett sms till tidningen.

Publicerad 2018-12-29 08:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto