POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
29v

Uppgifter: Sevilla-anfallaren presenteras av Fiorentina på onsdag

Luis Muriel, 27, kopplas samman med en flytt tillbaka till Italien, där han tidigare bland annat spelat för Udinese och Sampdoria. Enligt Football Italia, som hänvisar till journalisten Alfredo Pedull, kommer colombianen att skriva på för Fiorentina.

Sajten uppger att anfallaren, som i dagsläget tillhör Sevilla, kommer att presenteras på onsdag. Football Italia skriver vidare att Muriel inte var med på träningspasset med den andalusiska klubben under måndagen, vilket indikerar på en flytt.

Publicerad 2018-12-31 kl 13:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå