Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Förbundskaptenen: "Vet inte om en ny utmaning skulle vara bra för Hazard"

Eden Hazard är en ryktenas man och bland annat har Real Madrid uppgetts vara intresserat av knyta till sig belgaren. Men den belgiske förbundskaptenen Roberto Martinez är tveksam till om en flytt kommer att hjälpa Hazard att bli ännu bättre.

– Jag vet inte om en ny utmaning skulle vara bra för honom. Han vet hur mycket de älskar honom i Chelsea och det finns en kemi mellan Sarri och honom. Dessutom njuter han av att spela i Chelsea, där han nått en exceptionell nivå, säger Martinez till belgiska HLN enligt AS.

Hazard har under säsongen gjort tio mål på 19 framträdanden för Chelsea i Premier League.

Publicerad 2019-01-01 kl 18:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons