Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Örebro bekräftar Avdic-intresse: ”Hela fotbolls-Sverige vet att vi har kikat på honom”

Denni Avdic står just nu utan klubb, efter att hans kontrakt med svenska mästaren AIK löpte ut vid årsskiftet. Nu kan han vara på väg till Örebro, som han ryktades vara aktuell för redan för ett år sedan.

– Vi har tittat på Denni Avdic och har haft samtal med honom eftersom han var här i somras. Hela fotbolls-Sverige vet att vi har kikat på honom så det är inga konstigheter. Han är en av flera som vi jobbar med, säger ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till NA.

Denni Avdic vann den allsvenska skytteligan 2010 och därefter flyttade han till Werder Bremen. Framgången i Tyskland uteblev och han flyttade till Holland, där han heller inte riktigt lyckades. Sedan 2016 har han tillhört AIK, men även i Solnaklubben var speltiden knapp.

Publicerad 2019-01-02 kl 21:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons