Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Özils agent: "Han vill stanna kontraktstiden ut"

Mesut Özils säsong har haft en halvknackig säsong och bland annat varit petad och gäckats av skador. Under den senaste tiden har han också ryktats vara på väg bort från Arsenal och enligt brittiska The Sun om är turkiska Istanbul Basaksehir intresserat av Özils signatur

Men det ligger ingen sanningshalt i ryktena, menar Özils agent, Dr. Erkut Sogut. Sogut menar att tyskens framtid finns i Londonlaget

– Jag vill helst inte prata om Mesuts situation offentligt, men i och med den senaste tidens spekulationer där det spekuleras i en flytt från Arsenal, så känner jag att det viktigt att bringa lite klarhet så att vi kan gå till botten med det här och fokusera på fotbollen, säger han enligt Goal.

– Mesut skrev på ett nytt kontrakt i januari eftersom att han såg en framtid i Arsenal och inget har förändrats i hans inställning. Han vill stanna kontraktstiden ut och kanske ännu längre än så, säger Sogut till Goal.

Özil har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021. Den här säsongen har han gjort 16 framträdanden för Arsenal och noterats för 4 mål och 2 målgivande passningar.

Publicerad 2019-01-02 kl 20:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons