Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Özils agent: "Han vill stanna kontraktstiden ut"

Sillybloggen

Mesut Özils säsong har haft en halvknackig säsong och bland annat varit petad och gäckats av skador. Under den senaste tiden har han också ryktats vara på väg bort från Arsenal och enligt brittiska The Sun om är turkiska Istanbul Basaksehir intresserat av Özils signatur

Men det ligger ingen sanningshalt i ryktena, menar Özils agent, Dr. Erkut Sogut. Sogut menar att tyskens framtid finns i Londonlaget

– Jag vill helst inte prata om Mesuts situation offentligt, men i och med den senaste tidens spekulationer där det spekuleras i en flytt från Arsenal, så känner jag att det viktigt att bringa lite klarhet så att vi kan gå till botten med det här och fokusera på fotbollen, säger han enligt Goal.

– Mesut skrev på ett nytt kontrakt i januari eftersom att han såg en framtid i Arsenal och inget har förändrats i hans inställning. Han vill stanna kontraktstiden ut och kanske ännu längre än så, säger Sogut till Goal.

Annons

Özil har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021. Den här säsongen har han gjort 16 framträdanden för Arsenal och noterats för 4 mål och 2 målgivande passningar.

Publicerad 2019-01-02 20:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto