Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Boo Wiklander kan lägga av: "Får se vad som händer"

Det blev ingen fortsättning i IFK Göteborg för David Boo Wiklander. Nu kan den 34-årige mittbacken komma att avsluta spelarkarriären.

– Man vet att det rör inte på sig på fotbollsmarknaden förrän en bit in i januari. Sedan får vi se var man hamnar. Det har inte tagits något slutgiltigt beslut kring att fortsätta spela heller. Nu får man avvakta och se vad som händer, ha is i magen och passa på att umgås med familjen så mycket som möjligt, säger Boo Wiklander till Fotbolldirekt.

Det finns dock intresse för Boo Wiklander i Göteborgsområdet.

– Det har funnits en del, absolut. Men jag väljer att med respekt för klubbar och supportar inte säga för mycket och spä på spekulationer. Man har respekt för att det finns en rivalitet mellan klubbarna. Det finns inget mer att säga just nu än att inget definitivt beslut är taget åt något håll, säger han.

Publicerad 2019-01-03 kl 18:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons