Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Talangen lämnar nedflyttade Landskrona - går till konkurrent

Philip Ljung lämnar Landskrona, som slutade sist i superettan. 21-åringen har nämligen skrivit på för Varbergs Bois, som klarade sig kvar i superettan efter kvalspel.

– Jag vill rikta ett stort tack till de tränare som hjälpt mig på min resa i Landskrona. Både under ungdomsåren och i A-laget. Stort tack även till alla de som hjälpt till runt om i klubben och supportrarna. Nu önskar jag BoIS och mina gamla lagkamrater ett stort lycka till framåt, säger Ljung till hemsidan.

Publicerad 2019-01-03 kl 14:07

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons