Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Smedberg Dalence ville tillbaka till Blåvitt: "Blankt nej"

Inför fjolårssäsongen lämnade Martin Smedberg Dalence Blåvitt för spel med Club Bolivar i Bolivia. Nu när hans kontrakt löpte ut var han sugen på att återvända till IFK Göteborg.

– Om du hade frågat mig personligen, så hade min dröm varit att avsluta karriären i IFK Göteborg. Jag håller jättehårt i mitt hjärtas klubb. Det är däremot många faktorer, så vi får helt enkelt se, sa han tidigare i höstas till Fotbollskanalen.

Men så blir det inte.

– Ska jag vara ärlig ville jag komma tillbaka, men det var ett blankt nej. Sen vet jag inte vem som fattade det beslutet, men det var så. Det var min agent som skötte det där. Jag sa att han skulle kolla om Blåvitt var intresserade för jag hade inte krävt mycket. Jag hade varit en billig spelare, jag ville bara komma hem och avsluta karriären där. Men man respektera klubbens beslut, säger han till GT.

Publicerad 2019-01-03 kl 11:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons