Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Lukic blir assisterande tränare i Öis - men kan fortsatt spela

Stojan Lukic har spelat för Örgryte de två senaste säsongerna. Nu står det klart att 39-åringen tar ett kliv upp i ledarstaben och blir assisterande tränare, då han skrivit på ett kontrakt över två år.

Lukic kommer dock även fortsatt kunna representera Örgryte som spelare.

– Först och främst vill jag tacka Thomas (Askebrand) och Niklas (Allbäck) med hela föreningen för att få ett så fint uppdrag i en så fin och stor förening som Öis är. Jag ser redan fram emot att börja jobba hårt tillsammans med övriga ledarstaben för att göra 2019 till ett riktigt bra Öis-år, säger Lukic till Örgrytes hemsida.

Publicerad 2019-01-04 kl 16:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons