Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Officiellt: Mian lämnar Elfsborg - återvänder till Hammarby

Janne Mian har en bakgrund som ledare i Hammarby, men har den senaste tiden varit i Elfsborg. Där har han bitvis varit både huvudtränare och assisterande tränare i A-laget, men har närmast tränat U19-laget.

Nu står det klart att Mian återvänder till Hammarby. Detta i samband med att Bajens fystränare Jimmy Lidberg tackat nej till en förlängning. Mian kommer in i Hammarbys ledarstab som resurstränare med inriktning på fys och individuell träning.

– Janne har ett väldigt brett kunnande inom fotbollen. Han är fysioterapeut i grunden, och har jobbat både som fystränare och som fotbollstränare. Med det får han hos oss en roll såväl i det medicinska teamet, som i tränarteamet. Dessutom har han varit i Hammarby förut och kan kulturen här, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Mian själv är glad över att återvända till Bajen.

– Det känns fantastiskt att komma tillbaka till Hammarby, som har gjort en fin resa och etablerat sig som ett topplag i allsvenskan. Nu kommer jag att jobba med fysen, till en början tillsammans med Jimmy, och jag kommer att vara ett bollplank till tränarna kring fysen, jobba med individuell träning, hjälpa till med behandling av spelare och bistå i utvecklandet av rehaborganisationen. Det är en väldigt spännande roll, och först och främst ska jag nu lära känna spelarna och se vilka behov de har, säger Mian till klubbens hemsida.

Publicerad 2019-01-04 kl 18:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons