Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Bajen nära att förlänga med stjärnan

Hammarbys Imad Khalili, 31, sitter på ett kontrakt som löper ut efter nästa säsong. Under årets allsvenska blev det 23 matcher i klubben. Nu väntas han förlänga sitt kontrakt med klubben, enligt FotbollDirekt 

– Vi känner oss inte stressade men det är klart att Imad (Khalili) är en ledarfigur i gruppen. Vi kan inte annat än vara jättenöjda med vad han har gjort i år och vi vet att vi kan få ut ännu mer av honom också, säger Jesper Jansson till FotbollDirekt.

Publicerad 2019-01-04 kl 07:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons