Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Klausulen i Cityförsäljningen - får miljoner om mittfältaren säljs till "annan Manchesterklubb"

Brahim Diaz kommer är allt närmre Real Madrid. Nu rapporterar The Guardian om att mittfältaren är nära en övergång som kan bli värd upp till 22 miljoner pund och skriver samtidigt om en lite udda klausul.

Tidningen menar att City har skrivit in en klausul som ger klubben rätt på 40 procent av en kommande transfersumma om spanjoren säljs till ”någon annan klubb i Manchester”. Vid en övergång till någon annan klubb har Manchesterklubben rätt till 15 procent av övergångssumman.

Diaz har haft svårt att slå sin in i ett lag med Riyad Mahrez, Leroy Sane och Raheem Sterling och enligt den engelska tidningen ska klubben vara nöjd med att få 15,5 miljoner pund med chans på ytterligare 6,5 miljoner baserat på Diaz prestationer.

Publicerad 2019-01-05 kl 21:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons