Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Sky: "Fabregas gör sin sista match för Chelsea"

Cesc Fabregas avtal med Chelsea löper ut till sommaren och han ser ut att lämna klubben, även om tränaren Maurizio Sarri varit öppen med att han vill att Fabregas stannar.

Tidigare har det ryktats om att Milan och AS Monaco ska vara intresserade av att hämta in mittfältaren när hans kontrakt går ut i sommar – men nu kommer nya uppgifter som gör gällande att han lämnar inom kort.

Enligt Sky Sports kommer mittfältaren att göra sin sista match för Chelsea i samband med lördagens  möte med Nottingham Forest i FA-cupen. Sky uppger att mittfältaren har skrivit på för AS Monaco – där han skulle komma att återförenas med Thierry Henry som han spelade tillsammans med i Arsenal – och att övergången kommer att bli klar snart.

Publicerad 2019-01-05 kl 08:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons