Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Johansson mot ny utlåning: "Måste spela matcher"

Marko Johansson har de två senaste säsongerna varit utlånad till Trelleborg från Malmö FF. Nu har målvakten, i alla fall temporärt, återvänt till MFF.

– För min del måste han fortsätta spela matcher. Nu har han varit förstamålvakt i två säsonger både i superettan och i allsvenskan. Det är svårt att peta Dahlin och alternativet är att vänta tills han får chansen. Men med tanke på hans ålder är det bättre att hitta något annat alternativ tycker jag, säger Johanssons agent Milan Simeunovic till Fotbolldirekt.

Johansson går således mot en ny utlåning.

– Jag och Daniel (Andersson, sportchef MFF) har samma åsikt där. Han måste spela för att utvecklas. Vi har en ganska snarlik bild. Det blir en utlåning till. Försäljning? Nej, det är inte aktuellt om det inte kommer något från utlandet. Men det är inte så stor chans, säger Simenunovic.

Publicerad 2019-01-06 kl 15:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons