Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Efter nobben från Blåvitt - Smedberg Dalence blir kvar i Bolivia

Sillybloggen

Martin Smedberg Dalence var intresserad av att återvända till IFK Göteborg efter en tid i Bolivia och Club Bolivar, men berättade nyligen att Blåvitt inte var intresserat av att plocka in honom.

– Ska jag vara ärlig ville jag komma tillbaka, men det var ett blankt nej. Sen vet jag inte vem som fattade det beslutet, men det var så. Det var min agent som skötte det där. Jag sa att han skulle kolla om Blåvitt var intresserade för jag hade inte krävt mycket. Jag hade varit en billig spelare, jag ville bara komma hem och avsluta karriären där. Men man respektera klubbens beslut, sade han nyligen till GT.

Nu står det klart att Smedberg Dalence blir kvar i Bolivia. Han har gjort klart med nykomlingen Always Ready med ett kontrakt över nästa säsong.

“Jag har bestämt mig”. “Efter en hel del diskussioner med agenten, familjen och flickvännen så kommer vi flytta hit till Bolivia igen”, skriver han i ett sms till Göteborgs-Posten.

Annons
Publicerad 2019-01-06 19:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto