Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Ingolstadt följer Hedlund: "Det är en intressant spelare"

Svenske Simon Hedlund har suttit i Union Berlins frysbox en tid och den förre Elfsborgsmittfältaren har inte spelat en match sedan i slutet av november.

– Det är ingen bra situation. Från att ha varit mer eller mindre ordinarie hela tiden och det är något vi ser över givetvis. De vill inte släppa honom än så länge vilket är ett problem. Vi är i början av diskussionen. De vill inte ändra någonting i truppen mitt i säsongen eftersom de är ett topplag. Men jag tycker att om man inte är med i truppen så är man inte en viktig spelare. Så vi har lite olika alternativ faktiskt, vilket är positivt. Det håller vi på och sonderar nu och sedan ska klubben säga sitt. Men Simon finner sig inte i det här. Det här är inte roligt. Alternativen är fortfarande utanför Sveriges gränser, sa Jonsson till Fotbollskanalen.

Hedlund har också hamnat i en konflikt med sin tränare, Urs Fischer, i Union Berlin.

– Det var inför en match där jag inte ens var med i truppen som vi bråkade lite och jag sa vad jag tyckte – och det gillade han inte. Vad mer ska jag säga? Vi ser inte fotboll på samma sätt, sa han till Borås Tidning i december.

Nu är en annan klubb i den tyska andraligan intresserad av yttern. Ingolstads manager Jens Keller, som tränade Hedlund 2017, bekräftar att man hållit ögonen på honom.

– Så är det, jag tycker att han är en intressant spelare, säger han enligt liga-zwei.de.

Dock menar han att intresset måste vara ömsesidigt för att en övergång ska kunna bli av.

– Man måste vara realistisk och se vad spelaren vill också.

En annan spelare som ryktas till Ingolstadt är Hammarbys Björn Paulsen.

Publicerad 2019-01-07 kl 14:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons