Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Italiensk media: Roma och Juve följer Svanberg

Mattias Svanberg lämnade Malmö FF i juli. Då skrev mittfältaren på för Bologna, och Serie A-klubben betalade omkring 45-50 miljoner i övergångssumma för svensken. Därefter har 20-åringen slagit sig in i Serie A-lagets startelva och under senaste A-landslagssamlingen blev talangen inkallad av förbundskaptenen Janne Andersson.

Nu skriver italiensk media, däribland calcionews24.com, att Svanbergs framfart i Bologna fått större klubbar att börja titta på honom. Sajten hävdar att både Roma och Juventus följer svenskens utveckling.

Calcionews uppger att en flytt inte är aktuell i januari utan att klubbarna scoutar honom med en långsiktighet i tankarna. Sajten nämner 20-25 miljoner euro (200-250 miljoner svenska kronor) som en potentiell prislapp på Svanberg.

Publicerad 2019-01-07 kl 15:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons