Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Norrköping hintar om Nymans återkomst

Mycket tyder på att Christoffer Nyman återvänder till IFK Norrköping i vinter. På måndagen publicerade klubben en bild på sitt Twitterkonto, en bild där man beskurit motivet på så sätt så att Nymans ansikte inte syns. Till bilden skriver klubben ”10.00 Östgötaporten”. Expressen har tidigare rapporterat om att parterna kommit överens om ett så kallat pre contract för en övergång till sommaren, men Norrköpings hint ger snarare sken av att parterna är överens om en övergång nu.

Nyman drogs tidigare i vinter med segdragna skadebekymmer och den tidigare landslagsanfallaren var borta över ett halvår, men i början av november var han tillbaka. På sex matcher har det blivit ett mål.

Nyman var med och vann allsvenskan med IFK Norrköping 2015 innan han lämnade för Eintracht Braunschweig 2016.

Publicerad 2019-01-07 kl 17:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons