Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Crystal Palace lånar ut norske landslagsmannen till Gent

Alexander Sørloth lånas ut resten av Crystal Palace för resten av säsongen till Gent. Sørloth, som blev den dyraste norska spelaren genom tiderna när Londonklubben betalade 185 miljoner kronor för anfallaren, har haft svårt att få speltid under säsongen och har bara gjort tolv matcher, alla inhopp, i Premier League.

I Gent återförenas den norske landslagsmannen med Jess Thorpu, som han hade som tränare i Midtjylland innan flytten till Palace för ett år sedan. 23-åringen har sedan flytten till England gjort ett mål på 20 matcher i Premier League.

Publicerad 2019-01-08 kl 17:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons