Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Officiellt: Djurgården flyttar upp talang

Djurgården meddelade i dag att föreningen förstärker A-truppen med yttern/anfallaren Oscar Pettersson från akademin. Pettersson tillhörde i fjol föreningens U19- och U21-lag, men får nu chansen i A-laget med ett lärlingskontrakt över två år.

– Det här är något som jag längtat efter sedan jag kom till Djurgården. Det har varit målet och nu är det bara att kriga sig till en plats i laget, säger Pettersson i en kommentar på Djurgårdens hemsida.

– Jag har varit med och tränat mycket med A-laget under förra året så jag har lärt känna miljön och spelarna. Det kändes bra förra året och nu hoppas jag att jag själv kan vara med och bidra till en högre tabellplacering för laget i år, fortsätter han.

Bosse Andersson om att Pettersson skriver lärlingskontrakt med A-laget:

– Han har skrivit på ett lärlingskontrakt och han är fortfarande junior. Vi kan erbjuda honom en väldigt bra miljö med mycket spel med A-laget och även i U19 och U21. Han ska ju ta studenten i juni och skolan har alltid en hög prioritet. Men vi har valt att lyfta in honom eftersom han har gjort väldigt bra prestationer i U21 och varit med på A-lagsträningar och visat målmedvetenhet och ambition. Det märks att han vill bli en bra fotbollsspelare och har egenskaperna för det, så de positiva intrycken under hösten gjorde att vi kontrakterade honom, säger han i en kommentar på hemsidan.

Publicerad 2019-01-09 kl 14:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons