Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Landslagsback aktuell för MFF - vill spela i europeisk liga

Sillybloggen

Malmö FF kan vara intresserat av att förstärka backlinjen till nästa säsong. Enligt honduranska tidningen Diez är MFF intresserat av högerbacken Kevin Alvarez, 22, som efter säsongens slut lämnade CD Olimpia i Honduras.

Alvarez är därmed i dagsläget kontraktslös och ska vilja testa på ett äventyr i en europeisk liga om det dyker upp anbud, men kan även tänka sig att stanna i Olimpia. Det är där MFF kommer in i bilden, då Skåneklubben rapporteras vara intresserat.

Alvarez förnekar dock själv att han känner till Malmös intresse.

– Jag känner inte till någon om det intresset från den europeiska klubben, men är det sant blir jag mycket nöjd, säger han till Diez.

Alvarez har enbart tillhört Olimpia på A-lagsnivå i sin klubblagskarriär, men har även meriter från spel i Honduras landslag, då han var med och spelade i OS 2016.

Annons

Malmö har som bekant två högerbackar i truppen – Eric Larsson och Andreas Vindheim som båda fick gott om speltid i fjol i allsvenskan och i Europa-spelet.

Publicerad 2019-01-09 12:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto