Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Arnautovic agent: Han vill lämna för Kina

Marko Arnautovic är West Hams tangerat bäste målskytt innevarande säsong, med sina åtta mål sett till alla turneringar. Men nu vill han lämna Londonklubben för att flytta till Kina. Det säger hans bror och agent Danijel Arnautovic, till radiostationen talkSport.

– West Ham köpte Marko för nästan ingenting. De betalade 20 miljoner pund för honom vilket inte är någonting på den nuvarande marknaden. De köpte honom för att hålla laget kvar i Premier League och det klarade han av. Han tog hem varje pris efter säsongen, säger han i ett uttalande till radiostationen talkSport.

Enligt uppgifter ska West Ham ha tackat nej till ett bud på 35 miljoner pund för anfallaren.

– Nu har West Ham ett fantastiskt erbjudande. Det är nästan dubbelt mot vad de betalade för honom. Han vill gå till en ny marknad och utmana om titlar. Det är vad han vill. Det är hans bestämda önskan att West Ham accepterar budet från Kina, säger agenten.

West Ham har, efter agentens uttalande, gått ut med att man inte har några planer på att sälja österrikaren.

”Marko Arnautovic har ett kontrakt och vi räknar med att han hedrar det. Han är inte till salu.”

Publicerad 2019-01-10 kl 18:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons