Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Djurgården intresserat av Batanero

David Batanero har gjort succé i Gif Sundsvall och kopplats ihop med andra klubbar i Sverige, däribland IFK Göteborg. Sundsvalls sportchef Urban Hagblom har bekräftat för Fotbollskanalen att Blåvitt lade bud på spanjoren i somras.

Nu uppger fotbollsthlm.se att Djurgården är intresserat av den 30-årige mittfältaren. Ett stort problem ska dock finnas: prislappen. Fotbollsthlm.se hävdar att Sundsvall kräver runt fem miljoner kronor för Batanero och sajten beskriver en möjlig affär som ett “långskott”.

Bataneros avtal med Sundsvall löper över 2019.

Publicerad 2019-01-10 kl 14:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons