Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: IFK Göteborg följer tidigare Bayern München-svensk

Sillybloggen

IFK Göteborg är på jakt efter att förstärka spelartruppen till nästa säsong. I fjol gjorde laget klart med grekiske målvakten Giannis Anestis och förlängde även succéanfallaren Giorgi Charaisjvilis avtal med föreningen. Nu kan en back vara på väg in.

Blåvitt följer, enligt Expressen, tidigare Bayern München-svensken Thomas Isherwood, 20, numera i Bradford i League One. Fösvararen lämnade i somras Bayern Münchens reservlag för spel i Bradford, men är hittills endast noterad för tre ligamatcher.

Isherwood har kontrakt med Bradford fram till sommaren 2020, men enligt tidningen kan klubben tänka sig att släppa svensken gratis, samtidigt som Isherwood överväger att vända hem till Sverige för att få speltid. Därför kan Blåvitt vara ett alternativ för svensken, då föreningen uppges följa situationen och är intresserat.

Isherwood blev sommaren 2015 ungdomsproffs i Bayern München, då han lämnade Brommapojkarnas akademi för spel i den tyska storklubbens U19-lag och sedermera även spel i klubbens reservlag. Detta fram till i somras, då flyttlasset gick till England.

Annons
Publicerad 2019-01-10 08:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto