Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: IFK Göteborg följer tidigare Bayern München-svensk

IFK Göteborg är på jakt efter att förstärka spelartruppen till nästa säsong. I fjol gjorde laget klart med grekiske målvakten Giannis Anestis och förlängde även succéanfallaren Giorgi Charaisjvilis avtal med föreningen. Nu kan en back vara på väg in.

Blåvitt följer, enligt Expressen, tidigare Bayern München-svensken Thomas Isherwood, 20, numera i Bradford i League One. Fösvararen lämnade i somras Bayern Münchens reservlag för spel i Bradford, men är hittills endast noterad för tre ligamatcher.

Isherwood har kontrakt med Bradford fram till sommaren 2020, men enligt tidningen kan klubben tänka sig att släppa svensken gratis, samtidigt som Isherwood överväger att vända hem till Sverige för att få speltid. Därför kan Blåvitt vara ett alternativ för svensken, då föreningen uppges följa situationen och är intresserat.

Isherwood blev sommaren 2015 ungdomsproffs i Bayern München, då han lämnade Brommapojkarnas akademi för spel i den tyska storklubbens U19-lag och sedermera även spel i klubbens reservlag. Detta fram till i somras, då flyttlasset gick till England.

Publicerad 2019-01-10 kl 08:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons