Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Rabiot uppgavs klar - nu kan ny storklubb snuva Barça på övergång

Paris Saint-Germains franske mittfältare Adrien Rabiot, 23, har under en längre tid ryktats vara på väg bort från PSG och Ligue 1. Mittfältaren har ett utgående kontrakt och tidigare löd rapporterna att han ser ut att lämna gratis i sommar.

Den engelska tidningen The Guardian rapporterade i förra veckan att Barcelona leder racet om fransmannens underskrift och att han till och med ska vara klar för en övergång till storklubben i sommar, då han kan gå dit gratis. Men allt är möjligen inte helt klart ännu, nu verkar Bayern München ge sig in i racet.

Den franska sajten RMC Sport rapporterar att Bayern Münchens sportchef Hasan Salihamidzic har kontaktat PSG om en övergång redan i januari och om inte det är möjligt i stället när kontraktet går ut i sommar. Bayern hoppas därmed på att kunna snuva Barcelona på en övergång, då den tyska klubben vill köpa loss mittfältaren till skillnad från Barcelona som rapporteras vilja ha Rabiot gratis.

Enligt sajten ligger nu allt i Rabiots händer.

Den tyska tidningen Bild har liknande uppgifter som RMC Sport och skriver också att Bayern München har kontaktat PSG om Rabiots tjänster.

Rabiot har spelat för PSG sedan 2012 och är under den här säsongen noterad för två mål och två assist på 20 framträdanden i alla turneringar.

Publicerad 2019-01-10 kl 12:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons