Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Valencia bekräftar: Anfallare återvänder till Chelsea

Sillybloggen

Chelsea-anfallaren Michy Batshuayi, 25, blev under förra våren utlånad till Borussia Dortmund och imponerade med sju mål på tio matcher i Bundesliga. Därefter återvände han till London och i somras blev det en ny utlåning till Valencia. Den här gången blev det däremot inte en lika lyckad sådan.

Batshuayi lyckades under hösten inte ta en ordinarie startplats i den spanska klubben och gick på julledighet med ett mål på 14 framträdanden i La Liga.

Nu bekräftar Valencias sportchef  Mateu Alemany att klubben avbryter det säsongslånga lånet av Batshuayi i januari – och att anfallaren nu återvänder till London igen.

– Spelaren är informerad om detta och vi hoppas att det kan lösa sig snabbt, säger sportchefen under en presskonferens enligt Football-Espana.

Anfallaren har kontrakt med Chelsea fram till den sista juni 2021 och kan nu lånas ut till Crystal Palace eller West Ham, uppger engelska tidningen Daily Mail.

Annons
Publicerad 2019-01-10 14:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto