Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Bajen-talang om intresse från konkurrent: "Smickrande"

Hammarby-talangen Dusan Jajic, 20, var under andra halvan av 2017 utlånad till Frej och likaså i fjol till samma klubb i superettan. Mittfältaren imponerade med nio mål på 29 framträdanden och återvände efter säsongen till Hammarby igen.

Jajic har kontrakt med Hammarby över den kommande säsongen, men nu rapporterar FotbollDirekt om intresse från Elfsborg för mittfältare. Det är något även Jajic känner till.

– Nej men det är absolut smickrande. Jag har hört det och tycker det är ett bevis på att jag har kvalité att spela högre upp än jag har gjort. Elfsborg är i mina ögon absolut en storklubb i Sverige, men vi får se vad som händer. Det viktiga för mig nu är att köra på i Hammarby, jag ska träna på stenhårt nu. Samtidigt är det skönt att vara tillbaka, jag känner alla här och ska verkligen försöka kriga till mig en plats i laget. Sedan får vi se vad som händer – det är förstås viktigt med speltid, säger han till sajten.

Talangen uttalade sig även i slutet av säsongen i fjol för Fotbollskanalen om planerna inför den kommande säsongen och var tydlig med att han är redo för allsvenskan.

– Ja, det tror jag absolut (att han är redo för allsvenskan). Jag känner mig redo för det mesta just nu. Jag kommer att vara hundra procent redo och sedan får vi se vad som händer, sa han då.

Publicerad 2019-01-11 kl 07:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons