Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajen-talang om intresse från konkurrent: "Smickrande"

Sillybloggen

Hammarby-talangen Dusan Jajic, 20, var under andra halvan av 2017 utlånad till Frej och likaså i fjol till samma klubb i superettan. Mittfältaren imponerade med nio mål på 29 framträdanden och återvände efter säsongen till Hammarby igen.

Jajic har kontrakt med Hammarby över den kommande säsongen, men nu rapporterar FotbollDirekt om intresse från Elfsborg för mittfältare. Det är något även Jajic känner till.

– Nej men det är absolut smickrande. Jag har hört det och tycker det är ett bevis på att jag har kvalité att spela högre upp än jag har gjort. Elfsborg är i mina ögon absolut en storklubb i Sverige, men vi får se vad som händer. Det viktiga för mig nu är att köra på i Hammarby, jag ska träna på stenhårt nu. Samtidigt är det skönt att vara tillbaka, jag känner alla här och ska verkligen försöka kriga till mig en plats i laget. Sedan får vi se vad som händer – det är förstås viktigt med speltid, säger han till sajten.

Annons

Talangen uttalade sig även i slutet av säsongen i fjol för Fotbollskanalen om planerna inför den kommande säsongen och var tydlig med att han är redo för allsvenskan.

– Ja, det tror jag absolut (att han är redo för allsvenskan). Jag känner mig redo för det mesta just nu. Jag kommer att vara hundra procent redo och sedan får vi se vad som händer, sa han då.

Publicerad 2019-01-11 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto