Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Higuain jagas av Chelsea - Gattuso: "Hoppas han stannar"

Sillybloggen

Inför årets säsong anslöt Gonzalo Higuain till Milan på lån från Juventus. Anfallaren har dock haft svårt att infria de högt ställda förväntningarna och på 15 Serie A-matcher har det blivit sex mål.

Anfallarens låneavtal med Milan sträcker sig över säsongen men tidigare i november kom uppgifter om att klubben vill göra sig av med anfallaren redan i vinter. Den klubb som uppgetts vara mest intresserad är Chelsea men om Milan-tränaren Genaro Gattuso får bestämma flyttar inte Higuain någonstans.

– Det är många rykten kring honom nu, men det skulle du inte märka om du tittade på sättet han tränade. Han ger allt och visar professionalitet, säger Gattuso enligt Football Italia och fortsätter:

– Resten är upp till hans agent och Leonardo (Milans sportchef). Jag hoppas att Higuain stannar så länge som möjligt men vi får se vad som händer. Så länge han är här och fortsätter att bete sig professionellt är det inget problem för mig.

Annons

Efter 19 spelade matcher i Serie A ligger Milan på femte plats.

Publicerad 2019-01-11 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto