Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Englands förbundskapten aktuell för United

Efter att José Mourinho fick sparken av Manchester United har Ole Gunnar Solskjær fått manageruppdraget fram till slutet på säsongen. Till sommaren ska en mer långsiktig lösning, och engelska medier har pekat ut Tottenhams Mauricio Pochettino som Uniteds förstaval. Även Antonio Conte och Zinedine Zidane har pekats ut som tänkbara kandidater.

Nu uppger The Telegraph att en mer oväntad kandidat är med i leken. Tidningen skriver att Englands förbundskapten Gareth Southgate har lagts till på Manchester Uniteds lista. Efter succén med landslaget har 48-åringen blivit ett hett namn i England. Southgates enda tidigare manageruppdrag för ett klubblag var i Middlesbrough 2006 till 2009.

Telegraph skriver att United är medvetet om att det kan bli svårt att locka Pochettino från Tottenham och att man därför överväger andra kandidater.

Publicerad 2019-01-12 kl 21:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons