Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barcelona bekräftar - vill förstärka laget: "Jag vill ha en anfallare till"

Sillybloggen

Barcelona toppar den spanska ligan och är klart för åttondelsfinal i Champions League. I veckan föll däremot storklubben lite oväntat mot Levante i första mötet i Copa del Rey. Barcelona-tränaren Ernesto Valverde fick efteråt kritik för hur han roterade laget – och nu bekräftar tränaren att han hoppas på nyförvärv i januari månad.

Valverde vill att Barcelona förstärker truppen med en anfallare.

– Ja, jag skulle vilja ha en extra anfallare. Det finns plats nu när Munir har lämnat. Vi är lite få i termer av nummer, speciellt efter skadan på Rafinha och nu när transferfönstret är öppet, så kan vi justera det, säger tränaren till El Mundo Deportivo.

– Vi måste vara medvetna om de ekonomiska aspekterna av en affär och om det inte är genomförbar får vi titta på spela i B-laget. Vi behöver någon som kan anpassa sig snabbt, någon som känner till ligan och kan spela direkt, fortsätter han.

Barcelona har tidigare kopplats ihop med Chelseas anfallare Alvaro Morata och Tottenhams anfallare Fernando Llorente. Nyligen ryktades även Chelseas Willian vara ett alternativ, men det dementerade brassen i går.

Annons

– Min framtid? Den är här i Chelsea. Jag vet inte vad du pratar om, jag har inte sett tidningarna, sa Willian enligt AS då.

Barcelona har däremot redan ett nyförvärv klart på plats, mittbacken Jeison Murillo på lån med en köpoption från Valencia. Dessutom ansluter mittbacken Jean-Clair Todibo från Toulouse, men först efter säsongens slut i sommar.

Publicerad 2019-01-13 08:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto