Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Barcelona bekräftar - vill förstärka laget: "Jag vill ha en anfallare till"

Barcelona toppar den spanska ligan och är klart för åttondelsfinal i Champions League. I veckan föll däremot storklubben lite oväntat mot Levante i första mötet i Copa del Rey. Barcelona-tränaren Ernesto Valverde fick efteråt kritik för hur han roterade laget – och nu bekräftar tränaren att han hoppas på nyförvärv i januari månad.

Valverde vill att Barcelona förstärker truppen med en anfallare.

– Ja, jag skulle vilja ha en extra anfallare. Det finns plats nu när Munir har lämnat. Vi är lite få i termer av nummer, speciellt efter skadan på Rafinha och nu när transferfönstret är öppet, så kan vi justera det, säger tränaren till El Mundo Deportivo.

– Vi måste vara medvetna om de ekonomiska aspekterna av en affär och om det inte är genomförbar får vi titta på spela i B-laget. Vi behöver någon som kan anpassa sig snabbt, någon som känner till ligan och kan spela direkt, fortsätter han.

Barcelona har tidigare kopplats ihop med Chelseas anfallare Alvaro Morata och Tottenhams anfallare Fernando Llorente. Nyligen ryktades även Chelseas Willian vara ett alternativ, men det dementerade brassen i går.

– Min framtid? Den är här i Chelsea. Jag vet inte vad du pratar om, jag har inte sett tidningarna, sa Willian enligt AS då.

Barcelona har däremot redan ett nyförvärv klart på plats, mittbacken Jeison Murillo på lån med en köpoption från Valencia. Dessutom ansluter mittbacken Jean-Clair Todibo från Toulouse, men först efter säsongens slut i sommar.

Publicerad 2019-01-13 kl 08:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons