Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Juventus-tränaren vill inte låna ut duo: "Tillhör A-laget"

Juventus-spelarna Leonardo Spinazzola, 25, och Moise Kean, 18, har under säsongen fått snålt med speltid, men spelade i går båda från start i 2-0-segern mot Bologna i italienska cupen. Kean stod för ett av målen i matchen och efteråt fick Juventus-tränaren Massimiliano Allegri frågor om spelarnas framtid i klubben.

Då var tränaren tydlig med att det inte är aktuellt med utlåning för någon av spelarna.

– Han (Spinazzola) är en viktig spelare för oss, så för stunden stannar han i Juventus, speciellt eftersom att Juan Cuadrados skada gör att vi behöver fyra ytterbackar, säger tränaren enligt Football-Italia.

– Kean tillhör A-laget. Han kan hjälpa oss och vet alltid hur han ska hitta möjligheter att göra mål. Mario Mandzukic kommer att bli borta i ett par veckor, så han lär med största sannolikhet missa supercupen, fortsätter han.

Kean har bland annat kopplats ihop med Ajax och Milan, men verkar nu alltså stanna i Juventus ändå. 18-åringen är under den här säsongen noterad för totalt ett mål på tre framträdanden och har kontrakt med Turin-klubben till sommaren 2020.

Spinazzola är i sin tur noterad för totalt en match den här säsongen och har kontrakt med Juventus fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-01-13 kl 09:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons