Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juventus-tränaren vill inte låna ut duo: "Tillhör A-laget"

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Juventus-spelarna Leonardo Spinazzola, 25, och Moise Kean, 18, har under säsongen fått snålt med speltid, men spelade i går båda från start i 2-0-segern mot Bologna i italienska cupen. Kean stod för ett av målen i matchen och efteråt fick Juventus-tränaren Massimiliano Allegri frågor om spelarnas framtid i klubben.

Då var tränaren tydlig med att det inte är aktuellt med utlåning för någon av spelarna.

– Han (Spinazzola) är en viktig spelare för oss, så för stunden stannar han i Juventus, speciellt eftersom att Juan Cuadrados skada gör att vi behöver fyra ytterbackar, säger tränaren enligt Football-Italia.

– Kean tillhör A-laget. Han kan hjälpa oss och vet alltid hur han ska hitta möjligheter att göra mål. Mario Mandzukic kommer att bli borta i ett par veckor, så han lär med största sannolikhet missa supercupen, fortsätter han.

Kean har bland annat kopplats ihop med Ajax och Milan, men verkar nu alltså stanna i Juventus ändå. 18-åringen är under den här säsongen noterad för totalt ett mål på tre framträdanden och har kontrakt med Turin-klubben till sommaren 2020.

Annons

Spinazzola är i sin tur noterad för totalt en match den här säsongen och har kontrakt med Juventus fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-01-13 09:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto