Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Uppgifter: Elfsborg-ytter aktuell för norsk klubb

Elfsborg-yttern Daniel Gustavsson, 28, var i fjol ordinarie i Boråslaget och stod för två mål och tre assist på 26 framträdanden i allsvenskan. Nu kan yttern – efter två och ett halvt år – vara på väg bort från föreningen.

FotbollDirekt rapporterar att norska Lilleström är intresserat av Gustavsson och att förhandlingar pågår mellan klubbarna. Däremot dementerar Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson uppgifterna till sajten.

I Lilleström finns svenske tränaren Jörgen Lennartsson som leder laget.

Gustavsson har kontrakt med Elfsborg över nästa säsong. Yttern har tillhört föreningen sedan sommaren 2016, då han anslöt från Örebro. Gustavsson representerade även under ett antal år AIK före han gick permanent till Närkeklubben.

Publicerad 2019-01-13 kl 15:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons