Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Uppgifter: Everton vill sälja trio - konkurrenter intresserade

Everton har under säsongen blandat och gett i Premier League. Tre spelare som inte varit särskilt involverade i resultatraden är anfallarna Oumar Niasse och Cenk Tosun, men även mittfältaren Morgan Schneiderlin. De kan nu lämna klubben.

Den engelska tidningen Daily Mail rapporterar att Everton vill göra sig av med trion och förväntar sig att få totalt 60 miljoner pund, drygt 690 miljoner kronor i betalt för spelarna. Tre av klubbarna som ska vara intresserat av anfallarna är Crystal Palace, Fulham och Cardiff, där Tosun kan säljas själv för 20 miljoner pund, drygt 230 miljoner kronor.

Tosun är under den här säsongen noterad för två mål och två assist på 15 framträdanden i Premier League. Han har kontrakt fram till den sista juni 2022. Niasse har i sin tur kontrakt fram till sommaren 2020 och är hittills noterad för fem ligamatcher. Schneiderlin har kontrakt fram till sommaren 2021 och har hittills svarat för en assist på sju  matcher den här säsongen i Premier League.

Publicerad 2019-01-13 kl 09:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons