Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Ramsey nära påskrift - genomför läkarundersökning i dag

Arsenal-mittfältaren Aaron Ramsey, 28, kom aldrig överens med Londonklubben om ett nytt kontrakt och i veckan rapporterade engelska tidningen The Guardian att mittfältaren är överens med Juventus om ett kontrakt över fem år som gör honom till näst bäst betald i laget med en säsongslön på drygt 82 miljoner kronor.

Nu rapporterar italienska tidningen Gazzetta dello Sport att en underskrift inte är långt borta. Tidningen skriver att representanter från Juventus reser till London för att Ramsey ska genomföra en läkarundersökning i dag.

Ramseys kontrakt med Arsenal sträcker sig fram till i sommar och hittills är mittfältaren noterad för tre mål och sju assist på 26 matcher i alla turneringar den här säsongen. I går fick mittfältaren ett inhopp i 1-0-förlusten i derbyt mot West Ham i Premier League.

Publicerad 2019-01-13 kl 11:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons