Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Shelvey jagas av konkurrent - kan flytta till London

Newcastles hårdföre britt Jonjo Shelvey anslöt sommaren 2016 från Swansea, men kan nu vara på väg bort från Newcastle igen. Det är engelska tidningen Daily Express som rapporterar att West Ham, som redan ska ha lagt ett bud på drygt 115 miljoner kronor, lägger ytterligare ett bud på mittfältaren.

Shelvey har kontrakt med Newcastle fram till sommaren 2021 och är hittills noterad för elva ligamatcher och en cupmatch den här säsongen i England. Däremot missade mittfältaren gårdagens 2-1-förlust mot Chelsea i Premier League.

Mittfältaren har representerat flera klubbar i Storbritannien, utöver Newcastle och Swansea. Dessa är Charlton, Liverpool och Blackpool.

Publicerad 2019-01-13 kl 11:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons