Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Uppgifter: Sundsvall-back lämnar - flyttar till Finland

Sundsvalls finländske försvarare Juho Pirttijoki, 22, hade i fjol svårt att få speltid och gjorde endast tre inhopp under vårsäsongen i allsvenskan före han under sommaren blev utlånad till finländska KuPS under andra halvan av säsongen.

Nu rapporterar Sundsvalls Tidning att backen lär återvända till Finland igen. Tidningen skriver att Pirttijoki, som var med på Finlands januariturné, har haft diskussioner med finländska klubbar och att en lösning är nära för backen.

Pirttijoki lämnade vintern 2017 IFK Helsingfors för spel i Sundsvall.

Publicerad 2019-01-13 kl 13:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons