Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: United-kugge lämnar efter tio år - förhandlar med Inter

Manchester United-backen Antonio Valencia, 33, lämnade redan sommaren 2009 Wigan för spel i United – och efter snart tio framgångsrika år börjar sejouren i United närma sig sitt slut. Valencia har kontrakt fram till sommaren, men med en option på ytterligare ett år. I dagsläget verkar den här säsongen dock vara hans sista i klubben.

Daily Mirror rapporterar att Valencia redan är i förhandlingar med Inter om en övergång till klubben i sommar. United har fram till mars på sig att utnyttja optionen om en förlängning, men ska  inte ha några planer på det, vilket talar för en övergång.

Om Valencia lämnar klubben i sommar, så kan han se tillbaka på en framgångsrik tid i United-tröjan med bland annat två Premier League-titlar, en FA-cuptitel, två ligacuptitlar och en Europa League-titel.

Under den här säsongen är han noterad för totalt åtta framträdanden.

Publicerad 2019-01-13 kl 08:20

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons