Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare KFF-målvakt aktuell för norsk klubb - uppges provträna i veckan

Sillybloggen

Tidigare Kalmar-målvakten Ole Söderberg, 28, lämnade i fjol Smålandsklubben vid kontraktets slut och är nu utan klubb. Nu kan målvakten vara nära en flytt till Norge, landet där han spelade i för Molde under 2012 och 2013.

Enligt norska tidningen Aftenposten är norska högstaligalaget Kristiansund intresserat av en ny målvakt, då förstemålvakten Sean McDermott ser ut att lämna klubben, samtidigt som svenske målvaktsveteranen Conny Månsson inte får ett nytt kontrakt.

Tidningen skriver att senegalesiske målvakten Morice Mbaye ska träna med Kristiansund den här veckan och likaså armeniske landslagsmålvakten Arsen Beglaryan som kom till klubben redan i fredags.

Den tredje målvakten som uppges få visa upp sig är just Söderberg som enligt tidningen anslöt till klubben i dag för provträning.

Söderberg blev under 2008 ungdomsproffs i Newcastle och var utlånad i ett par sejourer före han vände tillbaka till Skandinavien för spel i Molde. Därefter lämnade han Norge under 2014 för spel med Kalmar i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2019-01-14 17:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto