Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Tidigare KFF-målvakt aktuell för norsk klubb - uppges provträna i veckan

Tidigare Kalmar-målvakten Ole Söderberg, 28, lämnade i fjol Smålandsklubben vid kontraktets slut och är nu utan klubb. Nu kan målvakten vara nära en flytt till Norge, landet där han spelade i för Molde under 2012 och 2013.

Enligt norska tidningen Aftenposten är norska högstaligalaget Kristiansund intresserat av en ny målvakt, då förstemålvakten Sean McDermott ser ut att lämna klubben, samtidigt som svenske målvaktsveteranen Conny Månsson inte får ett nytt kontrakt.

Tidningen skriver att senegalesiske målvakten Morice Mbaye ska träna med Kristiansund den här veckan och likaså armeniske landslagsmålvakten Arsen Beglaryan som kom till klubben redan i fredags.

Den tredje målvakten som uppges få visa upp sig är just Söderberg som enligt tidningen anslöt till klubben i dag för provträning.

Söderberg blev under 2008 ungdomsproffs i Newcastle och var utlånad i ett par sejourer före han vände tillbaka till Skandinavien för spel i Molde. Därefter lämnade han Norge under 2014 för spel med Kalmar i allsvenskan.

Publicerad 2019-01-14 kl 17:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons