Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Arsenal-tränaren vill sälja stjärna i januari

Arsenals tyske stjärna Mesut Özil, 30, skrev i vintras på ett nytt kontrakt med Londonklubben fram till sommaren 2021, men har hittills fått ont om speltid. Det har dels handlat om skadeproblem, men även om uppgifter gällande att Özil och nye tränaren Unai Emery inte ska komma särskilt väl överens.

Özil har med anledning av det ryktats vara på väg bort från Arsenal till bland annat Turkiet och Italien, men i helgen satte Emery ner foten och dementerade flyttryktena.

– Jag beslutade att de spelarna som är här var de bästa för den här matchen. Vi har vunnit med honom, vi har förlorat med honom. Han är inte en spelare som är till salu, vi vet att vi inte kan förlora honom, sa Emery efter förlusten mot West Ham i helgen.

Nu rapporterar däremot engelska tidningen Daily Mail att Özil trots det är på väg bort från Londonklubben. Emery uppges vilja sälja mittfältaren i januari för att använda Özils höga lön till ett eller flera nyförvärv i stället.

Özil är den här säsongen noterad för fyra mål och två assist på 16 matcher i alla turneringar. I helgen var han utanför matchtruppen mot West Ham i ligan.

Publicerad 2019-01-14 kl 16:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons