Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Genoa-basen om anfallsstjärnan: "Vi inväntar bud"

Sillybloggen

Genoas polske anfallare Krzysztof Piateks målsuccé under den här säsongen har nog inte undgått många i fotbollsvärlden. Anfallaren är hittills noterad för 13 mål under sin debutsäsong i Serie A och ryktas vara aktuell för en övergång till bland annat Milan, Juventus, Chelsea och Real Madrid redan i januari månad.

Nu bekräftar Genoas sportchef Giorgio Perinetti intresse från Milan, men berättar samtidigt att hans klubb inväntar bud.

– Vi inväntar bud på Piatek. Fram till nu har det inte varit några officiella (bud), endast förfrågningar. Milan vet att vi vill behålla spelaren fram till i juni, men vi kommer att överväga bud som kommer till os, säger han till RMC Sport.

– Det är inte vår intention att sälja nu, även om vi kan ändra oss vid ett betydande erbjudande. Milan är intresserat. Nu är det supercupfinalen, men vi vill inte vänta till den sista dagen av transferfönstret, fortsätter han.

Milan har tidigare rapporterats vara i förarsätet för en värvning av anfallaren. Klubben ser nämligen Piatek som en potentiell ersättare till Gonzalo Higuain, som ser ut att vara på väg bort från Milanoklubben och bland annat kopplas ihop med Chelsea.

Annons
Publicerad 2019-01-15 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto