Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Mittfältare lämnade Gais - nu klar för division 1-klubb

Sillybloggen

Erik Westermark, 26, lämnade i dag Gais efter två år i föreningen och 40 matcher för klubben i superettan. Klubben meddelade att parterna inte kom överens om ett nytt avtal, vilket gjorde att de gick skilda vägar.

– Erik är en grym kille som man gärna vill ha med i ett lagbygge för hans egenskaper både som person och spelare. Men eftersom vi har en mindre spelarbudget för den kommande säsongen så har vi tyvärr inte kunnat komma i mål med ett nytt kontrakt. Det känns tråkigt av många skäl men vi skiljs åt som vänner och jag har bara positiva saker att säga om Eriks tid i klubben, sa tränaren Bosko Orovic i en kommentar på klubbens hemsida.

Nu är nästa klubbadress klar för mittfältaren. I dag meddelade Ljungskile att Westermark ansluter till klubben för spel i division 1 nästa säsong.

– Jag har följt Erik som spelare under flera år och det är en väldigt bra spelare. Han kan användas på många olika positioner på planen och han är en fantastisk lagspelare, säger Ljungskile-tränaren Jörgen Wålemark i en kommentar på föreningens hemsida.

Annons

Ljungskile blev i fjol sexa i division 1 södra.

Publicerad 2019-01-16 17:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto