Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Genoa begär 400 miljoner för Piatek

Sillybloggen

Genoas polske anfallare Krzysztof Piatek stod för en fin höst och sprutade in mål för laget. Anfallaren har såhär långt gjort 13 mål och han har ryktats vara på väg till betydligt större klubbar, så som Juventus, Real Madrid och Milan.

Genoas sportchef, Giorgio Perinetti, har bekräftat att Milan är intresserat av spelaren, men att klubben fortfarande inte mottagit något bud.

– Vi inväntar bud på Piatek. Fram till nu har det inte varit några officiella (bud), endast förfrågningar. Milan vet att vi vill behålla spelaren fram till i juni, men vi kommer att överväga bud som kommer till oss, sa han till RMC Sport.

Nu kommer uppgifter från Sky Sport Italia att Milan, som visat intresse, får betala en stor summa pengar om klubben ska kunna värva polacken. Enligt Sky Sport Italia ska prislappen för Piatek ligga på ungefär 400 miljoner kronor inklusive bonusar för Milanolaget. En sådan summa kan bli svår för Milan att betala eftersom klubben har vissa bekymmer med Financial Fair Play.

Annons

Milanolaget har tidigare uppgetts vara intresserat av att låna in spelaren med köpoption, men enligt Sky Sport Italia vill Genoa vara säkert på att få en stor summa pengar för anfallaren.

Publicerad 2019-01-16 07:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto