Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sundsvalls sportchef bekräftar – TFF har accepterat bud på mittbacken

Sillybloggen

Under fredagen rapporterade Sundsvalls Tidning att Trelleborgsbacken Alexander Blomqvist var på besök hos Gif Sundsvall.

TFF-spelaren fångades på bild med sportchefen Urban Hagblom, som inte ville kommentera händelsen närmare då. I stället uttalade sig tränaren Joel Cedergren som bland annat sa:

– Då finns det ett ömsesidigt intresse. Så mycket kan man säga.

Senare på kvällen uttalade sig även Hagblom, som bekräftar att TFF accepterat ett bud från Sundsvall på mittbacken, och att förhandlingar nu pågår mellan Blomqvist och Giffarna.

– Vi är i dialog med Alexander om en spännande framtid i Sundsvall. Vi kände det var tillfälle att stifta bekantskap med staden Sundsvall och representanterna från klubben, och att få träffa tränarteamet och framför allt Joel, så han kan få en bild utifrån hans roll, möjlighet och framtid och hur den kan visa sig i Sundsvall. Sedan ska han fatta beslut utifrån han tror på idén, säger Hagblom till ST.

Annons

– Vi är i förhandlingar och känner att vi har kommit en bra bit. Så pass att det var läge att bjuda upp honom och presentera Sundsvall.

Blomqvist har kontrakt med TFF över nästa säsong.

Publicerad 2019-01-19 08:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto