Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter ryktena - Higuain utanför Milans trupp: "Ansåg inte att han var redo"

Sillybloggen

Gonzalo Higuain rapporteras komma allt närmare en flytt till Chelsea. Anfallaren spelade trots ryktena supercupfinalen mot Juventus, som han är utlånad från, där han hoppade in 20 minuter från slutet. Men nu ser det ut att ha varit det sista framträdandet för Milan. Laget har släppt sin trupp till måndagens möte med Genoa, och i den saknas Higuain.

– Jag vill vara ärlig mot er alla. Vi hade en dålig träning i dag på grund av alla dessa rykten. Vi talade efter träningen och jag ansåg inte att han var redo för den här matchen, säger tränaren Gennaro Gattuso på presskonferensen inför matchen.

– Jag accepterar hans beslut. Han hade säkerligen kunnat göra mer och vi hade kanske kunnat hjälpa honom att passa in bättre.

Juventus bekräftade i somras de ekonomiska detaljerna i överenskommelsen med Milan och skrev på sin hemsida att de i sommar kunde köpa loss Higuain för drygt 370 miljoner kronor med betalning över två år.

Publicerad 2019-01-20 13:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto